Raw Food Ris à la Malta

Har testat en raw food variant på Ris á la malta ... ingen jätte höjdare enligt mig.
Men jordgubbssåsen som man har till va god
så den ska vi ha till risgrynsgröten på julafton.
Jag lägger upp receptet här om det e nån annan som vill/vågar testa ;)

Ingredienser

Ris á la Malta
4 dl bovete, helt och skalat, blötlagt
2 dl cashewnötter
½ - 1 dl vatten
1 msk honung
1-2 krm ekologisk vaniljpulver

Jordgubbsås
225 gram frysta jordgubbar, tinade
4 dadlar

Topping 
2 clementiner
4 msk raw cacao nibs (kakaobitar)



Raw ris à la malta med jordgubbssås och clementinklyftor
Receptet och bilen här hämtat härifrån


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0